вход, регистрирай се

Безсмъртните: Вечна


от Алисън Ноел

Въведени са общо 5 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (5): gergan75, Miriel, dani12398, УНИКАТна, agleya
Смятат да я прочетат (3): Аничка, didito, Rada Popova

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (4)

   покажи всички
"Ако някой има вина, тя е на татко, защото всеки знае, че не бива да отбиваш от пътя заради животно. Трябва просто да го удариш и да продължиш. Но и двете сме наясно, че той никога не би постъпил така. Какво направи той? Опита се да спаси всички, но спаси само сърната. Не, всъщност вината е на сърната. Какво прави на пътя, когато си има на разположение прекрасна гора? А може пък да е виновен парапетът на пътя, защото е направен от слаб материал и позволи да изхвърчим от платното. Или не, по-скоро е на автомобилната компания, защото спирачките и гумите на колата бяха скапани. Или пък... - Замлъква и ме поглежда - Разбра ли сега? НИКОЙ няма вина. Просто се случи. Сигурно е трябвало да стане."
"... само любовта може да лекува. Гневът, чувството за вина и страхът влошават положението и не позволяват на организма да се възстанови."
"Не съм сигурна, че болката някога ще мине. Предполагам, че постепенно ще свикнеш с това чувство, с празнината в сърцето си. Но ще приемеш загубата и ще се научиш да живеш въпреки нея."
"... чувството за мъст и омраза отнемат силите ни, а любовта ни прави силни."
» Добави цитат