вход, регистрирай се

Среднощен дневник


от Максим Маткин

Въведени са общо 1 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (5): Coraline, NeDa, piramida, яна, soul
Смятат да я прочетат (1): gergan75

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (9)

   покажи всички
Белият секс се състои в това, че си купувате пълен хладилник с йогурти, сирена, млека, пудинги, вино, плодове и зеленчуци, аранжирате си ги с вкус и според големината и цветовете, и след това ходите да гледате какво имате там, какво бихте похапнали ей така и в каква последователност.
Принципът на белия секс може да се пренесе и в други зони, например в банята. Ако някога в близост до ваната попаднете на четири вида сапун, половин метър шампоани, подредени по цвят, балсами за коса, пилинги за тяло, посветени на годишните времена, и други двайсет препарата, които дори не подозирате за какво могат да служат, е ясно, че сте се озовали в апартамента на познавач на белия секс в банята.
Страшно много обичам морето.Заложено ни е в семейството. Майка ми дълго предизвикваше вълнение сред околните с детайлно разработената идея да се потопи Унгария и така да се получи пряк излаз на море и ползи за туризма.Унгарците щяха да живеят на кораби и изкуствено създадени острови. Разбира се, това щеше да им се съобщи предварително ...
Въпросът не е толкова в това как и кого обичаме, а какви сме, когато сме с него.
Любовта си е любов,а реалността - реалност.И над преживяното в този момент настояще понякога миналото диша със своя смрадлив дъх.Минало,пълно с готини хора,с които сме си казали и направили куп противни неща.
...Бяха три,всичките имаха гръдна обиколка С,оргазъм и депресия.Прекалено хубави ,прекалено интелигентни и прекалено секси,за да се запознава някой с тях.Тъкмо коментираха новата находка на бившата приятелка,някакъв изключително рафиниран пич,който си лягал с нея гол в леглото,но отказвал да правят секс.
-Ами тогава го поеми с уста - посъветва я нейната приятелка,която май работеше в рекламата,тоест с разбираемо чувство за лаконичното.
-Наред ли си?Няма да си навирам в устата чужда пишка!
-Всички пишки са чужди.Нали нямаш собствена!
Напоследък свикнах,че животът е престанал да се развива по някакви предсказуеми закони.Разгръща се с неравномерни скокове,по кратки пътища,и моята история непрекъснато се заплита,разплита и неочаквано променя посоката си,просто живея нещо,над което всеки холивудски сценарист,жадуващ успех,щеше отчаяно да си оскубе косите.Да не настоявам на собствените си планове за бъдещето,ми се стори единствената достъпна превенция пред пълната загуба на разсъдъка.
Искам да се влюбя.Искам най-накрая след толкова години отново да преживея с някоя жена нощ,който цялата ще прекараме в любене и бъбрене,искам да заспя чак на разсъмване с голото и тяло в прегръдките си,искам да се събудя до нея и да стана пропит с нейния аромат,удивително доволен,щастлив и освободен,и без да се къпя,разнасящ аромата на жената,на сека и сперма,да отида на работа,сред хората,с главозамайващото чувство,че започвам отначало.
Едно от най-страхотните неща,които едим мъж може да види на този свят,е погледът на женските очи в момента на кулминацията.Толкова интимно предан и в същото време далечен,сякаш гледат от другия край на вселената.Когато бавно се връща обратно на нашата планета,когато чертите на лицето и се отпуснат,знаете,че това е било истинска мистика,било е малка смърт и възкресение в едничък миг.
-Целуни ме-каза тя.
-Изчукай ме - каза след минута.

Понякога наистина няма проблем да бъда послушен.
» Добави цитат