вход, регистрирай се

Алкохол


от Калин Терзийски

Въведени са общо 7 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (11): Иван Стоянов, Mags, Митефей, NeDa, piramida, Neli, orangem0on, Abies, straho, Марияна Т., Woland
В момента четат тази книга (1): ValNik

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (2)

  
"И двамата твърдяха, че живеят заради децата си. Децата са смисълът на живота им. Това ме побъркваше, защото си казвах:"Значи смисълът на моя живот трябва да е в децата ми. И на моите деца да е децата им. И на децата на моите децата им и така...Няма ли някой да се пробва и да престане да прехвърля топката? Да си намери свой собствен смисъл в своя тъп живот, без да натоварва децата си? ", казвах си. Ами аз пък не искам да съм смисъл на живота им!"
"родителите ми не бяха неодушевени предмети! Твърде приятно им беше да отидат заедно в някой голям магазин. ЦУМ, кой друг? Там да купят някоя държавна, осигурена от зрелия социализъм , глупава вещ. Нещо, което да ги сплоти и да осмисли изкараните им с пот пари.Примерно сервиз с дванайсет чаши и кристална кофичка за лед, предназначени за пиене на шампанско. Сервизът се скриваше в някой скришен шкаф и никога не се използваше"
» Добави цитат