вход, регистрирай се

Кой знае защо


от Ема Смит

Въведени са общо 1 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (2): jupas77, Мира

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (3)

  
С боси крака, не напълно събудена, полусънна, Ейми заситни по стълбите надолу.Госпожа Боуен тъкмо се навеждаше, за да сложи гърнето с чая на решетката пред огъня, който гореше с високо пращене и съсък на скоро запален огън.Мик дойде да я посрещне, като махаше с опашка.Куини бе вече успяла да си намери място за сутринта в мекия плетен стол на госпожа Боуен.С изключение на времето, което показваше часовникът, всичко изглеждаше както винаги.
Писмото беше нещо действително.То и сега лежеше под буркана с туршия.Тя не знаеше за кого бе предназначено, или какво бе написано в него, но колкото повече мислеше за писмото, толкова по-ясно чувствуваше, че то бе необикновено важно, че в него бе разрешението на цялата тази заплетена история и че ако само успееше да го пусне в пощенската кутия, всички те щяха да бъдат спасени.
Снегът, мислеше тя, бе чудо, истинско чудо! Снегът не приличаше на нищо друго: само за броени минути той изменяше света и целия живот.Променяше се не само формата на дърветата и тревите - по-други ставаха всекидневните привички, а дори и законите губеха своята сила и смисъл, когато паднеше снегът.
» Добави цитат

От: Мира, на 18.08.2014 в 18:22
Приятна увлекателна книжка,разказва се за няколко напрегнати зимни дни в живота на едно малко момиче.Подходяща повече за подрастващи,но аз като родител, я прочетох с удоволствие.Разбира се, важно е да отметнем,че има хепи-енд!Замесени са снежна буря, баба, приятели, престъпници, рошавото куче Мик.Приятна като звучене, джобен формат.
» Добави коментар