вход, регистрирай се

Журнал

И още и още..

на 13.07.2009 в 14:02 от Блум

Общността от четящи потребители нараства все повече, което безкрайно ме радва. Нарастват и изискванията към сайта, качествено и количествено, което също ме радва, най-вече когато не ми пуши главата :>.

Едно от най-споменаваните от вас изисквания към сайта е към всяка книга да има списък с потребители, които са я прочели, четат я в момента или пранират да я прочетат. Е, вече е факт. Освен това има малка промяна в изгледа на бутоните, сега са по-забележими.

Оправени са няколко граматически и правописни грешки, както и азбучното подреждане на автори и заглавия. Сега на първо място са тези с кирилица, следват тези на латиница и най-накрая тези с номера и други символи.

Следващите подобрения на опашката, са свободно търсене по дума на автори и заглавия, (малка) промяна на интерфейса за да задоволи и някои от промените във функционалността, и оптимизация на заявките към базите данни, защото сега на моменти са доста тромави.

Наградата за най-шармантен материал за автор (или книга) тази седмица печели Аз Барух със очерка си за Ник Кейв (допълнен впоследствие от инопланетянин). Ей такива неща искам да виждам на сайта! Машала! (Наградата е бунгало на първа линия в Слънчев Бряг. Очаквам Аз Барух да ми даде актуален адрес на който да го изпратя.)

Благодаря Ви, това е засега от мен,
Иван

От: Аз Барух, на 13.07.2009 в 20:12
садист...
което ми напомня да въведа маркиз дьо сад и любимата ми философия в будоара :-Р
От: Весела, на 14.07.2009 в 1:13
Браво си Иване! Става все по-уютно тук :)Благодаря за гостоприемството!
От: Дина, на 14.07.2009 в 12:47
Йони, преклон!
» Добави коментар