вход, регистрирай се

Журнал

Лични съобщения, балончета

на 17.08.2009 в 16:59 от Блум

Здравейте,

Book-log.net вече има и система за изпращане на лични съобщения. Те най-общо казано служат за обмяна на иху-аху между потребителите, без това да става достояние на всички (както е при коментарите). За да влезете вътре, натиснета бутона "съобщения" точно до "профил" горе. Там се намира списъка с получени и изпратени съобщения, както и формата за изпращане. При получено ново лично съобщение(я), броят им се появява в скоби до бутона горе. Всеки профил има и бутон "Изпрати лично съобщение", с помощта на който отивате директно на формата за изпращане с попълнено име на потребителя. Във формата за изпращане на съобщения, можете да използвате и BBtag [quote][/quote], който ще направи текста затворен вътре да изглежда като цитат.

Скоро ще е готово и допълнението за известяване на личната ви поща при постъпило ново лично съобщение, естествено по избор. Засега работи гладко, но все пак имайте предвид че все още изпълнението е в експериментална фаза и проблеми не са изключени. При някакъв проблем, моля ви, докладвайте.

Също така предстои специален изглед за нововъведени книги (примерно тези от изминалата седмица), както и маркировка за коментираните обекти (книги, автори) така че да се рзличават от тези, които не са коментирани.

Подобрена е работата на "събитията" като вече при коментиране, самите коментари се появяват в балончета при mouse over върху коментирания обект.

Броя на потребителите продължава да расте, респективно и въведените книги и автори (70,612,206).

Благодаря на всички, до следващия път. Много усмивки и отпускарско настроение, дори на тези, които пролетарясват през август.

// Добавка от 20.08.2009:
В секция заглавия вече има таб за "последно въведени" книги, които ще помогнат на тези, който периодично преглеждат сайта и попълват списъците си. (по заявка на Дина :)

Иван

От: Весела, на 18.08.2009 в 16:44
Супер е Иване, само така! Ако има с какво - давай да помагаме!
От: Дина, на 18.08.2009 в 20:35
Иване, ти си супер -ей, ей, ей!
От: ris7878, на 02.09.2009 в 15:30
търся информация за летящата класна стая,кратко съдържание
От: Блум, на 02.09.2009 в 16:11
» Добави коментар