вход, регистрирай се

Журнал

Не ви трябва газ, а живот.

на 12.01.2012 в 19:08 от Блум

Да си мръднем пръста срещу унищожаването на природата. Изваждането на шистовия газ е много гадна работа, нека си стои там долу. Общо взето е като да убиеш цял слон за да му вземеш зъбите и да си направиш гребенче.

Обикновено се твърди, че последиците от безугледното нарушаване на екологичното равновесие ще убият децата и внуците ни, този път нещата са дори по-страшни. Добивът на шистов газ може да отрови направо нас. И не се залъгвайте с техническия прогрес, просперитет, национално израстване и издигане на страндарт, всичко това се прави, за да може някой да спечели много пари.

Ако не се поразмърдаме, след година някой ще си е купил яхта, а други ще са целите в пъпки и ще се къпят с бежова миризлива вода. Някой ще е прибрал цял куп кинти от унищожаването на твоя дом и повярвай, това няма да си ти.

За информация: http://shalegas-bg.eu/home/, http://www.zonabg.com/

Ето за какво са отговорни същите тези хора, в Еквадор - http://www.vbox7.com/play:bac08b3164

Протестно шествие в Пловдив:

Дата: 14 януари 2012 г.Час: 11:00 до 14:00 ч.
Място: Площад СЪЕДИНЕНИЕ

Маршрут: Площад Съединение, тръгване през бул.Шести септември към дом Левски, ул. «Банкова» /покрай БНБ/, пешеходназона «Райко Даскалов» /малката главна/, Римски стадион, пешеходна зона«Княз Александър І», Централна поща, Цар Симеонова градина, паметник Гюро Михайлов, Площад Централен.