вход, регистрирай се

Мисия Лондон


от Алек Попов

Въведени са общо 12 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (22): iko, Весела, Дина, rayo, Иван Стоянов, Жиролина, Нати, Lilqna, landonova, Sladost, грийн.кат, gingerina, stardust, Deni_Todorova, lili_hr, yoana, Анагностис, djifka, straho, Scarabei, Nikolaus, Ханка
В момента четат тази книга (1): lilian123
Смятат да я прочетат (1): animalita

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:Цитати от книгата: (1)

  
Прием в посолството по случай пристигането на посланика. Официалната зала е пълна с гости. Баничаров се появявас огромен поднос със сандвичи.
Две кокалести дами са заградили Варадин. Гунка го следва неотлъчно.
ДАФИНКА ЗАКС: Екселенц, позволете да ви приветствам от името на дружеството за традиционни танци “Стомна мома”.Аз съм секретарят, Дафинка Закс. А това е нашият председател, Елинор Молд. Тя е биг фен на българските хора и български фууд...
ЕЛИНОР: Найс то миит ю. Аз обожава ваш хоро. Еспешали дъ фаст уан - раченица!
ПОСЛАНИКА: Раченица, вери найс!
ДАФИНКА ЗАКС: Разбрах, че тук се организират някакви културни празници. “Стомна мома” подготвя малък спектакъл по мотиви от българския фолклор. В момента репетираме в един физкултрен салон в Уйтчапел. Но условията са хорибъл! Покривът тече и е пълно с всякакви отрепки. Миналата седмица, кен ю имеджин, пуснаха една запалена котка по време на репетициите! Садисти. Мислят ни за бежанци. Нали ще дойдете да ни видите? Тези хора заслужават насърчение... Влюбени са в България!
» Добави цитат

От: инопланетянин, на 12.10.2009 в 16:03
я прочелите да кажат дали след средата все пак се случва нещо в тая книга, че..... началото към средата е покъртително!
От: Весела, на 13.10.2009 в 5:02
Хм, ами аз не останах разочарована накрая... Пробвай да я прочетеш. Съгласна съм иначе, че на моменти прекалено много соц реалност идва.
» Добави коментар