вход, регистрирай се

Елизабет Ноутън

Въведени са общо 6 книги от този автор;
прочетени общо на български от 1 потребители; в процес на четене от 1 потребители; в списъка на 3 потребители;

Това име (псевдоним) на автора е на български.
Автора и на други езици:


Елизабет Ноутън е един от авторите, които са успели да превърнат писането в професия. Авторката споделя в своята биография, че в началото не е била от тези хора, които са искали да стана писатели. Не е записвала истории в дневника си и не е забавлявала роднините си край камината след вечерята на Деня на благодарността. Тя е била едно напълно обикновено дете. Но това което е притежавала е било увлечение към уникалното и абсурдното. Елизабет Ноутън не е от хората, които сядат един ден да напишат книга и успяват веднага да продадат първият си ръкопис. Тя, както и много други автори, осъзнава, че да си писател е трудно и пътят който трябва да извърви, за да се превърне в публикуван автор е дълъг и осеян с препятствия. Елизабет Ноутън е авторка, която е спечелила редица награди. Награди като:

 • NY Times Bestseller 2013
 • USA Today Bestseller 2013
 • Wall Street Journal Bestseller 2013
 • Digital Book World Bestseller 2013
 • IndieReader Bestseller 2013 за книгата ѝ WAIT FOR ME
 • USA Today Bestseller – 2012 за книгата ѝ ENSLAVED

Била е номинирана и редица пъти за наградата RITA и Golden Heart от Romance Writers of America, наградата на Australian Romance Reader и наградата Golden Leaf, както ѝ Reader’s Crown Awards и номинация Bookie Award Nominee.

През 2007 получава номинация за книгата си Stolen Fury

 • Golden Heart nominee

През 2009 също получава номинация за Stolen Fury

 • Golden Leaf nominee

През 2010 тя бива номинирана два пъти за наградата RITA

 • Best First Book (STOLEN FURY)
 • Best Romantic Suspense (STOLEN FURY)

През 2012 получава няколко номинации за книгата си Wait for Me.

 • Reader’s Crown Awards Nominee – Best Romantic Suspense (WAIT FOR ME)
 • Bookie Award Nominee – Best ebook Novel of the Year (WAIT FOR ME)

Wait for Me/Чакай ме

 

Според Chicago Tribune „Ноутън майсторски смесва смъртоносни интриги, действия изпълнени с адреналин и изгаряща страст“.

„Чакай ме“ е една прекрасна книга с невероятен сюжет изпълнен с интриги и динамично изградени герои. Това е книга, която преплита в себе си мистерия, трилър, драма и романс. Тези четири неща са толкова добре вплетени едно в друго, че създават усещането за история изтъкана от нишките на нишките на живота. Елизабет Ноутън е създала истински шедьовър. Разказвайки ни историята на Кейт Александър, жена, която е загубила паметта си след тежка катастрофа и прекарала 18 месеца в кома, авторката ни въвежда в свят, в който всичко е възможно. Свят, в който нищо не е такова каквото изглежда. Място, където истината е добре пазена тайна, която заплашва да унищожи всичко, в което е вярвала Кейт. Елизабет Ноутън е създала едни от най-запомнящите се герои, чийто проблеми и премеждия ги правят истински. Изпълнена както с обрати, лъжи и измами, така и с върховното отмъщение тази книга е един невероятен трилър изпълнен с романтика. „Чакай ме“ е прекрасно написана книга с герои, чийто емоционални проблеми заплашват да излязат на бял свят и да те пленят докарвайки те до сълзи.

„Чакай ме“ е книга, която разкрива силата на вторият шанс и показва герои, които с усилия преодоляват трудностите на живота и преоткриват любовта. Това е книга, която ще успее едновременно да ви накара да плачете, да се смеете и ще ви остави зашеметени от обратите, които съдбата е подготвила за Кейт Александър и Раян Харисън, директорът на водеща фармацевтична фирма. Елизабет Ноутън е успяла да създаде истински шедьовър – примамлив и съблазнителен романс изпълнен с мистерия, който ще сграбчи сърцето ви, заплашвайки да го разкъса и да го остави да кърви. Това е книга, която ще ви накара да прелиствате неуморно страниците, докато не разкриете мистерията. „Чакай ме“ е книга, която на моменти ще ви остави без думи или ще ви накара да се просълзите.

Това е книга, която ще ви накара да се влюбите в героите, да искате още. Елизабет Ноутън е успяла да създаде герои които са толкова достоверни, че ще бихте повярвали, че са истински и може би някой ден бихте срещнали в Сан Франциско. И защо не? Това е една история за изпитанията през които са преминали двама души, за да преоткрият себе си и да разкрият истината. Това е история, която може да се случи на всеки един от нас.

Версия от 2016-05-21 14:35:54 (Актуална)