вход, регистрирай се

Гордост


от Уилям Уортън

Въведени са общо 10 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (15): Блум, Аз Барух, Иван Стоянов, eskarina, gal.eon, landonova, NeDa, Say No, Equimanthorn, Mims, ззлатева, mishela, стефан, green_pigeon, snujolin
Смятат да я прочетат (2): aneli, elfi_f

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:Цитати от книгата: (3)

  
Дики, искам да ти кажа нещо. И го запомни. Никой не може да освободи другия от клетката му, дори когато този друг е лъв. Важното за всички нас е да не гледаме в решетките, а през тях. Защото ако все в решетките гледаш, доникъде няма да стигнеш и на живота никога няма да се порадваш, никога. Разбираш ли?
Ето пред нас са двама души и един млад лъв, които се разхождат в гората. Тя е най- обикновено момиче, но се прави на екстравагантна и разпусната, като жените, на които подражава; всъщност е наивна, неопитна и нерешителна. Той, нашият Кеп, е безумно смел, необикновено способен мъж, истински мъж, но и той е нерешителен и неподготвен за трудното бъдеще, което му предстои. Двамат се влюбват, всеки с чувството,че е открил най- прекрасния букет от човешки качества у другия и най- идеалния екземпляр от противоположния пол, който винаги го е привличал и плашел едновременно.
Поглеждам към Лоръл. Тя е заета с плодовата си салата - изважда черешките. Пази ги за мен.
» Добави цитат