вход, регистрирай се

Татко


от Уилям Уортън

Въведени са общо 10 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (19): Блум, Иван Стоянов, eskarina, gal.eon, Lilqna, landonova, epolitova, Fany, NeDa, Say No, Mims, Marieta, ззлатева, mishela, dgroicheva, jupas77, V. Bekam, snujolin, GSto
В момента четат тази книга (1): green_pigeon
Смятат да я прочетат (4): gergan75, Гълъбица, len4ita, elfi_f

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:Цитати от книгата: (2)

  
"Тя е така логична в своето безумие."

"Нищо чудно, че хората не виждат смисъл в живота. Ако гледаш твърде дълго телевизия, получаваш изкривена представа за света. Ежедневието ти се струва досадно."

"Другата характерна особеност на бедните е, че обикновено се раздават наляво и надясно много символични удари и още повече заплахи по адрес на босовете - обаче само в уютната сигурност на семейната среда; когато стане въпрос за фактическо противопоставяне на някой "бос", беднякът увяхва като напикано мушкато. Животът така ги е оскотил, така ги е натиснал и травматизирал, че те изпадат в луда паника при първия сигнал за битка. Страхът да не би да загубят и тази минимална сигурност, която са постигнали с адски мъки и за която се държат със зъби и нокти, ги вцепенява напълно - лишава ги от каквато и да било инициативност и способност за действие...."
"Рита е дребна,с младежки вид,жизнерадостна и привлекателна.За пръв път съм впечатлен от приятелка на родителите ми.Не знам на какво се дължи:на нейната грациозност,на гласа и или на жизнеността и,а може би на факта,че изглежда толкова млада.Край очите и има тънки бръчици.В сравнение с лицето на тази жена образите на младите момичета напомнят пустиня.През по-голямата част от вечерта хвърлям тайни погледи на Рита."
» Добави цитат