вход, регистрирай се

Пълно прочистване от паразити


от Генадий Малахов

Въведени са общо 2 книги от този автор.
В момента четат тази книга (1): lena_j

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (4)

   покажи всички
Емоционалната възвишеност позволява да се черпи от Вселената на вакуумно ниво особен вид енергия, която стои в основата на човешкото същество. Ненапразно древнотибетската традиция учи, че в основата на човека се намира "тялото на екстаза", което храни възвишената радост. Ако започнете да изживявате всички тежести на гладуването с положителна емоционална окраска, вие не само че лесно ще преминете през пълното гладуване, но и бързо ще прочистите полевата форма на живот.
Може самостоятелно да си приготвите масло за прочистване на черния дроб, което притежава великолепни противопаразитни свойства. Вземате зехтин или слънчогледово олио и добавяйки в него по 1 ч.л. (1 г) синап, чесън, жълт кантарион и други билки в наситнен вид и ги поставете в 0.5 л. олио, получавате особено лечебно масло за прочистване на черния дроб. Оставете да престоят 1 седмица на тъмно. Добавете горчица на прах и пелин (за хора, при които топлотворните способности на организма са силни) или смлян карамфил (за мръзнещи хора).
ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА ОТ ХЕЛМИНТИ
Трябва да се вземе висококачествен коняк 3-5 звездички и разхлабващо средство - пургатив или рицин. В 2 часа през нощта се събужда детето и му се дава да изпие 2 с.л. коняк, разреден със сладък чай в съотношение 1:1. Помнете, че обемът на коняка и чая не трябва да бъде голям - 4-6 лъжици. Гладните паразити посред нощ излизат от "потайните ълчета" на стомашно-чревния тракт и с наслада поглъщат тази смес. От коняка те се "напиват", не могат да се всмучат в стената на червата и остават незакачени в неговата кухина. Необходим е близо половин час, за да могат глистите да се "напият". ...след половин час дават разхлабващо средство, дозата се избира така, че изпразването да стане бързо, иначе глистите "ще зтрезнеят" и ще се всмучат. През първите две нощи от червата нищо не излиза. Обаче на третата нощ се изсипват най-различни глисти до 5-тата нощ. За профилактика такова прочистване трябва да се повтори след 10 дни. Важно е конякът да се пие със сладък чай. Сладкият вкус привлича хелминтите. За лечение на възрастни дозата се увеличава двойно - 4 с.л. коняк, 4 с.л. сладък чай и такава доза разхлабващо, която ще подейства след 1-2 часа.
Човечеството навлезе в третото хилядолетие и уж би трябвало да стане по-разумно. Всъщност това не е така и дори е обратно. Това е закономерният резултат от подобни общочовешки отношения. Те са неправилни в корена си. Докато материалните ценности и паричната система съествуват, човечеството ще живее в недоволство и напрежение. Винаги ще изплува един и същ въпрос: защо той живее по-добре от мен? И ще се появи едно и също желание - по някакъв начин да завладееш благата на другия човек. И не е важно как е придобито всичко това - честно или не. Важно е едно нещо - той има повече, значи той е враг.
Въз основа на споменатото се е разраснал огромен aпарат за принуда, "узаконен" във вид на държава. Именно тя създава онова "социално напрежение", което притиска всеки човек, от президента на държавата до обикновения гражданин. Това явление предизвиква в съзнанието на човека скрит или явен емоционален стрес. Пребиваването в подобно емоционално състояние води до прeразход на нервна и жизнена енергия.
» Добави цитат