вход, регистрирай се

Еротични спомени


от Златко Ангелов

Въведени са общо 1 книги от този автор.
Потребители прочели тази книга (1): NeDa

Това заглавие е на български.
Заглавието и на други езици:



Цитати от книгата: (7)

   покажи всички
Добрият баща става положителен пример за подражание - лошият баща създава конфликти, чието изясняване един ден помага на детето, независимо дали е момиче или момче, да си изгради отношение към мъжкия пол. Състоянието на женския пол е природна даденост. Състоянието на мъжественост е нещо, което трябва да се възпитава.
Нашите егоистични инстинкти работят по непредсказуем начин, или по-точно, работят независимо от онова, което смятаме за морално приемливо.
Странно, нали, как и най-красивата жена става част от обстановката, след като отмине времето, през което непознатостта на тялото ѝ е удесеторявала удоволствието от секса? Това не е обида за жената, нито е някаква форма на мъжка импотентност. То е преливане на моментната тръпка от оргазмите - чести, буреносни, изтощителни, няма човек, който да не ги помни и да не иска отново да ги преживее, - в продължителната наслада от присъствието. По любов или като интелектуално приятелство, или и двете едновременно, присъствието на жената, която иска да остане завинаги при теб и отхвърля съблазните на толкова много хищници мъже, е признание за нещо повече от мъжката ти потентност.
Нашата професия няма никога да стане излишна. Но едва ли ще стане по-ефикасна. По времето на Шерлок Холмс и Агата Кристи логиката е била всичко. В днешно време хората живеят нелогично.
... че се докосва отново до българската действителност, и на трепетно очакване, че утробата, в която се беше завърнал, ще покрие студенината на сърцето му с най-топлото одеяло, изтъкано от детска сигурност, еуфорично щастие, сладки спомени, разбираем език и юношеска еротика.
... тъмнозелени, усмихнати, италиански очи ... красиви до непоносимост, непоносими до отчаяние ...
Планината беше величествена ... почти колкото морето. Единственият ѝ недостатък беше, че се издига нагоре: погрешната посока, в която хората вярват, че могат да стигнат до въображаемото божествено. Величието на морето, край което ти и аз израснахме, неговото съвършенство е в това, че има водоравен хоризонт : идея за безкрай, но в човешки мащаб.
» Добави цитат